Herkent u dat?

U heeft een dure computer gekocht, maar nu heeft u geen idee wat u daar allemaal mee kunt doen.
Of u heeft internet via ADSL, glasvezel of de kabel besteld, alle spullen in huis, maar het werkt niet. Of u heeft een nieuwe printer of scanner gekocht, maar alles wat er gebeurt, functioneren doet het niet.
Of u heeft uw computer al wat langer, en hij wordt steeds trager; hoe kan dat nou, en wat kan daar aan gedaan worden? Ook kan uw computer het helemaal niet meer doen; is hij nou echt kapot of kan reparatie nog uitkomst bieden?
Bovendien kunt u wel terug gaan naar de leverancier, maar die rekent zijn forse uurtarief al vanaf het moment dat u de deur opendoet. Om nog maar te zwijgen over de in rekening gebrachte voorrijkosten.

 

Computerhulp Dronten kan u helpen, met bovenstaande problemen maar ook met andere computerproblemen en computerreparaties, zowel aan laptops als aan "gewone" computers. Doordat bij u aan huis het probleem wordt bekeken, en zo mogelijk direct wordt opgelost. Zonder voorrijkosten indien binnen de dorpskern van Dronten, en €10,- voorrijkosten binnen de rest van de gemeente Dronten. En bovendien voor particulieren tegen een vriendelijk uurtarief (v.a. €40,00 per uur, incl. BTW; voor ondernemers wordt gerekend met een uurtarief vanaf €40,00 per uur, excl. BTW). => Meer informatie

 

Daarnaast biedt Computerhulp Dronten ook haar diensten aan ondernemers aan. Heel vaak hebben kleine bedrijven applicaties draaien op één of een aantal PC's. Het beheer daarvan moet naast allerhande veel belangrijker taken ook nog worden gedaan.

Het zou erg handig zijn als af en toe iemand met wat meer verstand van PC's het één en ander zou kunnen doen. Maar om nu iemand daarvoor in dienst te nemen is wel erg begrotelijk.

Computerhulp Dronten kan u dan ook van dienst zijn. Bijvoorbeeld door op afroep of gedurende een paar uur in de week te zorgen voor het maken van een adequate back-up, of door te helpen de informatie uit de PC te krijgen die u daadwerkelijk nodig heeft. => Meer informatie

 

Ook voor het maken en/of beheren van een website kunt u terecht bij Computerhulp Dronten.
Wilt u hulp bij het maken van een leuke familie-site of wilt u een site voor uw bedrijf laten maken en/of beheren? Dat kan allebei. Ook de registratie kan voor u geregeld worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. => Meer informatie
Computerhulp Dronten is een initiatief van Van der Kroon Advies & Ondersteuning.

 


©2002-2018 - Computerhulp Dronten - info@computerhulp-dronten.nl
Computerhulp Dronten is een initiatief van Van der Kroon Advies & Ondersteuning te Dronten