Computerhulp Dronten wint ICTWaarborg Award voor ‘Servicebedrijf van het jaar 2015’

Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg afgelopen donderdag opnieuw de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroep Servicebedrijf heeft Computerhulp Dronten de Award voor ‘Servicebedrijf van het jaar 2015’ van Flevoland in de wacht gesleept.

De ICTWaarborg Awards werden in Kasteel de Hooge Vuursche uitgereikt. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen in een sfeervolle ambiance onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

Computerhulp Dronten is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, zodat van een eervolle prestatie kan worden gesproken. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Eric van der Kroon van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.


Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven.

Voor meer informatie over het ICTKeurmerk kunt u contact opnemen met:

Eric van der Kroon
Computerhulp Dronten
Telefoon: 06 44 55 60 37
info@computerhulp-dronten.nl


©2002-2017 - Computerhulp Dronten - info@computerhulp-dronten.nl
Computerhulp Dronten is een initiatief van Van der Kroon Advies & Ondersteuning te Dronten