Bedrijfsprofiel

Van der Kroon Advies en Ondersteuning, het bedrijf achter Computerhulp Dronten, is opgericht door Eric van der Kroon, die jarenlang ervaring heeft opgedaan in dienst van een groot IT-dienstverleningsbedrijf. Van programmering tot projectmanagement.
Eric is dit bedrijf begonnen nadat hem keer op keer was gebleken dat veel mensen (particulieren en ook kleine bedrijven) graag mee willen gaan in het digitale tijdperk, maar eigenlijk het gevoel hebben direct in een wilde rivier te worden gegooid zonder ooit geleerd te hebben hoe je moet zwemmen.

 

Het doel van Van der Kroon Advies en Ondersteuning is om u in korte tijd op weg te helpen, tegen zo laag mogelijke kosten, en met zo veel mogelijk resultaat. Daarvoor repareren we indien mogelijk direct aan huis. Vergt reparatie meer tijd of specifiek gereedschap, dan halen we uw computer op, en na reparatie brengen we deze weer terug en sluiten alles weer aan zodat u ook zelf kunt controleren dat alles weer werkt.

 

Van der Kroon Advies en Ondersteuning zijn ook aangesloten bij ICT Waarborg, vooral om u daarmee als klant extra zekerheid te bieden. Ook is Eric van der Kroon één van de eerste gecertificeerde ICT Keurmeesters in Nederland.


©2002-2018 - Computerhulp Dronten - info@computerhulp-dronten.nl
Computerhulp Dronten is een initiatief van Van der Kroon Advies & Ondersteuning te Dronten